Deskundig, daadkrachtig en betrokken,

dat zijn onze uitgangspunten. Bij ons staat de klant voorop: heldere communicatie, geen formaliteiten en een persoonlijk contact. We denken pro-actief mee en zoeken samen met u naar de beste aanpak en oplossing. Elke zaak vereist een stuk maatwerk waarbij we uw belang nooit uit het oog verliezen.

 

Wij nemen u de zaak uit handen

U kunt ons inschakelen op het moment dat een probleem ontstaat. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing. In onze adviezen houden wij altijd de specifieke belangen van uw bedrijf in het oog, zodat voor uw onderneming een maatwerksituatie ontstaat. Ons uitgangspunt is om eerst te bekijken of de zaak in onderling overleg kan worden opgelost. Zo niet, dan kunnen wij namens u procederen.

 

Sparringpartner 

Het mooiste is natuurlijk om problemen te voorkomen. Een werkgever die anticipeert op een slecht scenario heeft namelijk een voorsprong. Advies in het arbeidsrecht door een specialist van Van der Woude & Van der Woude betekent voorbereidende maatregelen treffen voordat een kwestie speelt. De problemen kunnen wellicht door ons advies in de kiem worden gesmoord. Bovenal is een goede dossiervorming bepalend voor het verloop van een zaak. Neemt u dus gerust contact op met een ervaren arbeidsrechtjurist van Van der Woude & Van der Woude. U kunt met ze sparren over elke zaak. Kijkt u ook eens naar de mogelijkheden van ons arbeidsrecht abonnement.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neemt u contact met ons op en we nodigen u graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. 

 

Arbeidsrecht abonnement

Een vraag stellen en direct deskundig antwoord krijgen. Even overleggen over een arbeidsconflict. Een arbeidscontract laten toetsen door een ervaren arbeidsrechtjurist. Met ons arbeidsrecht abonnement zijn uw zaken goed geregeld.

 

Over arbeidsrecht abonnement »

 

Arbeidsrecht cursussen

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Handige tips en trucs voor het toepassen van het arbeidsrecht? Klik op onderstaande link voor onze cursussen en opleidingen.  

 

Over arbeidsrecht cursussen »

 

Bezoekadres:  Parkweg 3  |  8443 DS  |  Heerenveen
06 444 96 286  |  info@vanderwoudevanderwoude.nl  |  Meer contactinformatie »