Experts in arbeidsrecht en ontslagrecht

Voor al uw arbeidsrechtzaken

ontslag HeerenveenVan der Woude & Van der Woude is een ambitieus en gespecialiseerd kantoor in het arbeidsrecht. Als klein en deskundig kantoor wordt de beste kwaliteit geboden. Dit samen met het scherpe uurtarief maakt het verschil met een advocaat. Vanuit Heerenveen wordt gewerkt voor heel Noord-Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland).

Voor werkgevers

arbeidsrecht ontslagrecht voor ondernemersBent u op zoek naar een jurist die met u meedenkt, snel handelt en alle ins en outs van het arbeidsrecht en ontslagrecht kent? De jurist gaat samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Zij weet als geen ander waar u als ondernemer mee te maken kan krijgen.

arbeidsrecht Noord-Nederland

Voor werknemers

ontslag op staande voet FrieslandOntslag gekregen? Arbeidsconflict? Ontslag op staande voet? Dreigende reorganisatie? Van der Woude & Van der Woude is expert in het arbeidsrecht en ontslagrecht. Maak snel een afspraak en we bekijken samen wat voor u de beste oplossing is.

dreigend ontslag Friesland

Eerste gratis kennismakingsgesprek

actualitenten arbeidsrecht Van der WoudeHet is verstandig om in een vroeg stadium contact op te nemen met een jurist. Hierdoor kunt u juist problemen voorkomen. In het kennismakingsgesprek, dat ongeveer een halfuur duurt, kunt u zich juridisch oriënteren.

Bezoekadres:  Parkweg 3  |  8443 DS  |  Heerenveen
06 444 96 286  |  info@vanderwoudevanderwoude.nl  |  Meer contactinformatie »