"Het juridische werk op een praktische wijze vormgeven, is mijn uitgangspunt bij elke zaak. Dit betekent geen ellenlange brieven als een telefoontje kan volstaan om een zaak op te lossen. Geen juridische brieven waarna een cliënt nog steeds niet weet wat hij of zij moet doen, maar direct met elkaar om de tafel om de vraag te bespreken. Bij veel arbeidsrechtzaken gaat het om de mensen, of het nu een werknemer, een klein bedrijf of een groot bedrijf betreft. Mijn doel is om die menselijke aspecten, de belangen van de onderneming of de werknemer en het juridische samen te brengen. En als onderling overleg tot niets leidt, zal ik in een procedure bij de rechter alles op alles zetten om de zaak positief af te ronden."

Het kantoor

Van der Woude & Van der Woude is een in het arbeidsrecht gespecialiseerd kantoor. Als klein en deskundig kantoor wordt de beste kwaliteit geboden. Deze kwaliteit samen met een scherp uurtarief maakt het verschil met een advocaat. Van der Woude & Van der Woude staat zowel werkgevers als werknemers vanuit heel Nederland bij. 


mr. Marjolein van der Woude

Marjolein heeft zich na het afronden van de studie Rechten aan de Rijks Universiteit Groningen in het jaar 1999 gespecialiseerd in het arbeidsrecht. In deze ruim 20 jaar adviseert en procedeert zij voor zowel werkgevers als werknemers in arbeidsrechtelijke kwesties. Marjolein is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Bezoekadres:  Parkweg 3  |  8443 DS  |  Heerenveen
06 444 96 286  |  info@vanderwoudevanderwoude.nl  |  Meer contactinformatie »